Leírás

The past is a gaping hole. You try to run from it, but the more you run, the deeper, more terrible it grows behind you, its edges yawning at your heels. Your only chance is to turn around and face it. But it's like looking down into the grave of your love, or kissing the mouth of a gun, a bullet trembling in its dark nest, ready to blow your head off.

Clock

My little spider

Multi tippek

2012.11.04. 16:48 Izzy Creed


Ezt a cikkemet talán már olvastátok egy másik oldalon, de azóta utánanéztem pár dolognak és történt pár újítás is. Szóval lesz benne ismerős és új infó is.

Karakter: Mindenki kedve szerint választhat és alakíthat magának karaktert. Viszont... Mint az kiderült, a női karakter valamivel hajlékonyabb és gyorsabb. De ezt persze csak könnyített felszereléssel vehetjük észre. Máskülönben azonos a férfivel. Ja és a női karakterek jobban idegesítik az újabb játékosokat.

Fegyverek: Mindegy, hogy milyen fegyvert viselsz. A titok a tuningolásban és a használatban van. A tuningolást már leírtam részletesen nektek ITT. A használathoz nem fűznék hozzá sokat, csak annyit, hogy nem kell mindig erőlködni és holtpontosan célozgatni. Néha többet ér a tűzerő és ha elvakítanak, akkor a vaktában lövöldözés.

Sisak-pajzs: Védeni védenek a kóbor lövedékektől. Nem is keveset, ami azt illeti, de egy képzett könnyű felszerelésű játékos ellen nem sokat ér. Inkább csak idegnyugtatónak ajánlanám. XD

Tűzijáték: Gránát és molotov a best szerinte. Odadobod, belesétálnak, végük. Viszont ha arra tartasz, hogy minél többet meg tudj ölni egyszerre, jól jöhet a flash grenade is.

Grinds: Na erről későbbiekben majd még bővebben is írok, de most csak tömören. Ezek a kis feladatocskák nem olyan nehezek, mint amilyennek elsőre látszanak. Ölj ezzel meg azzal a fegyverrel, meg ilyenek. Nem nagy fáradtság, de jó xp jár értük és segítenek fejlődni.

Burst: Erről is már írtam bővebben ITT. A lényeg, hogy ha akarod, ha nem, lesz nálad egy. De válassz olyat, ami a legkézenfekvőbb a játékstílusodhoz.

Items: Igen, erről is írtam már ITT. Ez az a téma, amiről még hosszú-hosszú oldalakat tudnék írni. Persze fogok is, hogy ne unatkozzatok. De most csak annyit, hogy válasszatok logikusan és ne rakjatok be semmit feleslegesen.

EGYÉB

Súlyozás: Ne fossatok a haláltól! Nem kell mindent magadra vennetek. Nem véd annyit, mint szeretnétek. Próbáljatok meg minél könnyebbek lenni. Persze, ami kell, az kell. Ami nem, attól meg szabaduljatok meg.

Stílusok: Sokféle stílust választhattok, többféle játékhoz. Mivel az összes játék lényege a gyilkolás, így arra érdemes beilleszkedni. Az, hogy könnyű vagy nehéz felszerelést akarsz használni, hogy közel vagy távolsági harcra akarsz berendezkedni. Próbálgassátok a fegyvereket, itemeket, mindent és találjátok meg a saját stílusotokat.

Szólj hozzá!

Címkék: Tippek

A bejegyzés trackback címe:

https://maxpayne3.blog.hu/api/trackback/id/tr354888580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása