Leírás

The past is a gaping hole. You try to run from it, but the more you run, the deeper, more terrible it grows behind you, its edges yawning at your heels. Your only chance is to turn around and face it. But it's like looking down into the grave of your love, or kissing the mouth of a gun, a bullet trembling in its dark nest, ready to blow your head off.

Clock

My little spider

Fegyverek-tuning

2012.11.03. 21:05 Izzy Creed

Mint azt tudjátok a Loadout-ban nem csak a fegyvereket állíthatjuk be, hanem még fel is javíthatjuk egyes alkatrészek hozzáadásával a kedvenc stukkerünk. Értelemszerűen ebben a cikkben a fegyverek feljavításának eszközeit és módját fogom leírni.

A hozzáadás módja: Arsenal - Loadout - fegyver választás - delete gomb.

Ezeket az alkatrészeket 4 csoportba tudjuk osztani. Barrel (cső), internal (belső), underslung (felfüggesztés), rail (megvezetés). Szar a fordítás, de nem vagyok otthon a szakzsargonban. :P 

Egy csoportba tartozó kiegészítők közül csak egyet építhetünk be!

BARREL:

Cső frissítés: Növeli a fegyver hatótávolságát.

Hangtompító: A fegyver elsütéskor nem ad hangot. Sneaky-vel és vagy Groundeddel ötvözve csendes gyilkos lehetsz. De nem éri megy annyira szerintem, mert nagy mértékben visszaveszi a pontosságot és a  hatótávolságot.

Kompenzáló: Csökkenti a visszarúgást, növeli a pontosságot. Mindenképpen csak ajánlani tudom.

RAIL:

Vörös pont - szkóp és távcső: Sajnos ez utóbbiról nem volt kép, de nagyon nem is szerepel még a játékban, mint betehető kiegészítő. Mindössze az új IA2 AR csomagja tartalmazza ezt a kiegészítő elemet. A szkóp nagy mértékben növeli a pontosságot, míg a távcső emellett a hatótávolságot is. (Ki hinné??? XD ) A fegyver viszont innentől inkább camperezésre lesz jó. :S

UNDERSLUNG:

Lézerfény: Növeli az első lövés pontosságát. Nagyon jól jön közelharcnál, mert már az első lövéssel is gyilkolhatsz.

Nagyobb tár: Több töltény áll rendelkezésedre. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem igen nagy szükségem van néha egy kis pluszra. :P

Tár vezető: Könnyebb tár kioldás, gyorsabb újratöltés. Szerintem nincs olyan nagy haszna, mint például a nagyobb tárnak. De ízlések és pofonok.

INTERNAL:

Magvezető: Ez a korszerű gázblokk jelentősen megkönnyíti a fegyver súlyát.

Gázrendszer készlet: Megnöveli a fegyver sebzését. Persze ezzel jelentősen csökkenti a hatótávolságot.

Megjegyzés:

Alapvetően először azt kell eldöntened, hogy a fegyver, amit választottál milyen harcra képes, illetve te milyen harcra szeretnéd használni. Ez tudom, hogy hülyén hangzik, ezért megmagyarázom: Van aki dupla kézifegyverrel megy távolsági harcra. Ami elég nagy baromság, kivéve, ha van hozzá Weapon dealer vagy Deadly force burst. És igen, láttam már ilyet!

Saját meglátásom szerint A pontosságot kell nagy mértékben növelni, a visszarúgást csökkenteni. Nagyobb tár, hogy biztosan ne uccsó pillanatban fogyjon ki. És végül nagy mértékben lekönnyíteni a fegyvereket a gyorsabb mozgás érdekében.

Szólj hozzá!

Címkék: Info Tippek

A bejegyzés trackback címe:

https://maxpayne3.blog.hu/api/trackback/id/tr114887134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása