Leírás

The past is a gaping hole. You try to run from it, but the more you run, the deeper, more terrible it grows behind you, its edges yawning at your heels. Your only chance is to turn around and face it. But it's like looking down into the grave of your love, or kissing the mouth of a gun, a bullet trembling in its dark nest, ready to blow your head off.

Clock

My little spider

Items

2012.10.12. 11:28 Izzy Creed

Fülembe jutott, hogy sokaknak nem tiszta pár dolog Max Payne 3 multiplayerével kapcsolatban. Ezért kérésre folytatom az elemzést. Az első cikket jó bőlére fogom engedni, mert egy olyan témát takar, amit nem lehet összecsapni.

Items: A multiplayer taktika elengedhetetlen kellékei. Ezek segítségével komoly előnyre tehetünk szert az ellenfelekkel szemben. De a burst effektekkel ellentétben ezek hatása folyamatos és nincs szükség aktiválásra, miután beraktuk loadout-unkba. Sajnálatos módom mindössze 3-at használhatunk egyszerre. De jól kombinálva hatásuk révén erős játékosokká válhatunk.

Ez az item "post mortem" hat. Halál után ha valaki megpróbálná kirabolni holttested, felrobban és megöli a tettest. Sajnálatos módom ez sem 100%, mert lag vagy rendkívül gyors ellenfél esetén nem hat. És arra sincs garancia, hogy háborgatják porhüvelyünk. Viszont, ha mégis sikerül valakit megölni vele, azért is megkapjuk az xp-t.

Ez az apró táska lehetővé teszi, hogy több lőszert vihessünk magunkkal a harcba! Szám szerint 50%-kal többet. Emellett ha korábban painkiller-t szereztél, élet és halál között kifogyhatatlan lőszerrel fogsz rendelkezni. Ami valljuk be, nagyon jól jön, mikor egy hadsereg próbál véglegesen elnémítani.

Szerencse pénzünk nem tesz mást, mint a holtestek kirablásakor plusz pénzhez juttat. Játék kezdésnél ezért ideális, mert jobb fegyverekre gyűjthetsz vele.

Hangtompító karakterre. Az ellenség nem fog meghallani, még akkor sem, ha sprintelsz. Csak akkor válsz láthatóvá, ha lősz. Meg persze a walkie-talkie tulajdonosok szúrhatnak ki.

Ez a kitűző nagyon hasznos! Minden olyan effektre immunis leszel, ami a te és csapatod összezavarásodra irányul. Tehát Paranoia, Sneaky és Grounded burst-k ellen tökéletes védelem.

Megvédi a fegyvert mindennemű roncsolódától, sérüléstől, legfőképp a Weapon Double Dealer burst-től. Tehát nem történhet olyan, hogy kiesik a tár meg ilyenek.

Több pénzt kapsz az ellenség kiirtásáért.

Mini-mapon megmutat minden olyan ellenséget akit a csapattársaid meglátnak. Rendkívül jól jön, ha egy ellenfél vagy az egész ellenséges csapat Grounded burst alatt bujkál.

A sérülések utáni gyógyulás nem azonnal jön. Ez az item 25%-kal lerövidíti a regenerálásig rád váró időt.

Gyorsabb gyógyulást eredményez. Ezzel életerőd szinte ugrásszerűen visszanyerheted.

Minden olyan painkiller, amit megszereztél, de korai elhalálozásod miatt használni nem tudtál, nálad marad.

Extra adrenalint biztosít az ellenség megölésével. De fő képessége a Bubble burst elleni védelem. Ellenfeled nem lesz képes egy gombnyomással kioldani a te bullettime-od.

Mini mapon mindig láthatod azt, aki ellen vendettát indítasz. Így könnyebben rátalálsz a harcmezőn.

Gang Wars-ban nem egyszer előfordul, hogy területet kell foglani úgy, hogy a kijelölt helyre állsz. Ezzel az itemmel a foglalás ideje felére csökken. Nagyon hasznos erős ellenfél ellen, mikor 3-5 pontot kell gyorsan elfoglalni.

Megkönnyíti az objektív elemek használatát. Például Gang Wars-ban bomba telepítést - hatástalanítást. 50%-kal gyorsabb reagálás nagy előnyhöz juttathatja csapatod.

Gyorsabb újratöltés vagy fegyverváltás. Rendkívül hasznos szorult helyzetben. Akár egy-egy elleni párbaj esetén is nyerhetsz, ha okosan és gyorsan töltesz újra.

Ha ellenfeled megölöd de ő komolyan megsebezett közben, ez az item visszaredukálja életerődet. Rendkívül hasznos azoknak, akik nehéz fegyverzetbe bújnak és lassabban áll vissza egészségük.

Halálodkor nem kell várnod a játékba kerülésre, hanem azonnal visszarak. Sok extra másodpercet nyerhetsz egyetlen játék során is. És sok plusz gyilkolás is a javadra válhat.

Gránátod ott robban, ahol földet ér. Ezzel növelheted esélyed egy multikill-re. Ellenfeleknek nincs esélye kikerülni a robbanást. Csak célozz jól.

Azonnal bullet time-ba tesz, ha élet és halál között rekedsz. Ezzel is növeli esélyed az ellenféllel szemben a Last Stand ilyenén.

Bullet time burst ellen tökéletes védelem. Ha ellenfeled bullet time támadást intéz ellened, nem lassulsz le. Így kivédheted a támadását.

Ez az item az első legend szinttel együtt aktiválódik. Növeli a készpénz (nem, nem xp!) mennyiségét 25%-kal. Csak mert legend lettél.

Szólj hozzá!

Címkék: Info Items

A bejegyzés trackback címe:

https://maxpayne3.blog.hu/api/trackback/id/tr124834382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása