Leírás

The past is a gaping hole. You try to run from it, but the more you run, the deeper, more terrible it grows behind you, its edges yawning at your heels. Your only chance is to turn around and face it. But it's like looking down into the grave of your love, or kissing the mouth of a gun, a bullet trembling in its dark nest, ready to blow your head off.

Clock

My little spider

Látni a láthatatlant!?

2012.10.24. 18:38 Izzy Creed

Már a cím is érdekes, de vajon mit rejthet? Ismerős ugyebár az a szituáció, mikor multiplayerben az ellenfelek eltűnnek a térképről, vagy színt váltanak, esetleg paranoia lévén társainkat is ellenségnek látjuk. De a Sneaky, a Grounded és Paranoia ellen van orvosság!

Grounded ellen használhatunk Intuition-t, de mindhárom ellen jó az ID card vagy kisebb hatásfokkal a Walkie-talkie. De mi van olyan esetben, ha egyik sem áll rendelkezésünkre? Hagyatkozzunk a szemünkre! És ez nem vicc vagy átverés! Nézzük a mini mapot! Az ellenségek ugyanis látszanak.

Sneaky: Alap helyzetben minden csapattársunk fehéren mutatkozik meg a mapon. Az ellenség viszont kisebb vörös pöttyként azonosítható. Figyeljük meg a nyíl előtt lévő fehér foltot. Kisebb, igaz? Ugyanis az egy ellenség Sneaky alatt. Tehát ha a csapattagjaink pontjánál kisebb fehér pontot látunk, az ellenség álcázva.

Csapattárs: Ezen képen látunk egy szép nagy sárga pöttyöt is. Nos, az egy crew társunk és mérget vehetünk rá, hogy egy csapatban van velünk. Tehát ha beütne egy paranoia, abban biztos lehetsz, hogy a sárga, illetve bordóra színeződött pötty a barátunk. Illetve a tag neve mellett láthatod a klánotok rövidítését...

Paranoia: Nagy és kisebb piros pöttyök. Ahogy azt mutattam az első képen, az ellenség pontjai mindig kisebbek. Tehát a busz  mellett álló tag ellenfél.

Grounded: Na ez már egy fokkal nehezebb ügy. Ugyanis a tag láthatatlan alap helyzetben. Viszont, ha a térképen olyan részre ér, aminek színe eltér az alap szürkétől, akkor láthatóvá válik. Lásd mindkét képen a sötét pötty a nyilacska mellett.

Szólj hozzá!

Címkék: Tippek

A bejegyzés trackback címe:

https://maxpayne3.blog.hu/api/trackback/id/tr764867936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása