Leírás

The past is a gaping hole. You try to run from it, but the more you run, the deeper, more terrible it grows behind you, its edges yawning at your heels. Your only chance is to turn around and face it. But it's like looking down into the grave of your love, or kissing the mouth of a gun, a bullet trembling in its dark nest, ready to blow your head off.

Clock

My little spider

Csapatszemle - 2013. május

2013.05.15. 14:06 Izzy Creed

Rég nem jelentkeztem már csapatszemlével, szóval most bepótolom a lemaradást. Sok mindenről kell beszélnem, de nincs sok időm kifejteni mindent. Ezért elnézéseteket kérem...

Első pont gyanánt üdvözölném új tagjainkat! Név szerint: LaciCRM, Takima004, b4Mbiii, Arirtaad, eriksDX, Wotanlars, goodbelt13687 és Invake. Legnagyobb sajnálatomra még nem sikerült mindannyiótokkal játszanom, de remélem ez a közeljövőben változni fog. Infókért, érdekességekért, trükkökért nézzetek szét itt vagy keressetek fel játékban! Good luck!

Második pont is az újoncokhoz köthető, hiszen nekik köszönhetően már 52 tagot számlálunk, és ezzel új kategóriába esett a csapatunk. Már az 51-100as lista alapján mérnek minket, aminek az lett az eredménye, hogy helyezésünk is más lett. Jelenleg a #13. helyen vagyunk. Az előttünk fészkelő crew mindössze egy millió XP-vel hagy le minket. Ezért azt szeretném kérni tőletek, hogy játszatok színeinkben minél többet, hogy előrébb juthassunk.

Harmadik pont következik, melyben gratulálni szeretnék azoknak, akik elértek egy-egy legend szintet! Szép teljesítmény mindenkitől! Őket ezúttal nem említem név szerint, mert mind tudjuk, kik ők! Még egyszer gratulálok nekik! Remek teljesítmény!

Negyedik a Feuds. Sajnos egyre lejjebb csúszunk etéren. Ezért kérnélek titeket, hogy csak akkor szálljatok szembe más crew-val, ha van esély a győzelemre. Ne ugorjunk neki ész nélkül top 1-es csapatoknak, aim botos, kontrolleres embereknek, cheatereknek. De ha már a csata megkezdődött, ne futamodjatok meg.

Ötödik és egyben utolsó pont következik. Crew party. Jelenleg nem terveztünk komolyabb party-t, hisz a múltkorira sem jöttek elegen. Amennyiben lenne rá igény, jelezzétek nekem és meglátom, mit tehetek. Illetve ha mégis eljön az ideje, itt és a csapat oldalán is láthatjátok majd az időpontokat.

Plusz pont: DLC. Már többen beinvesztáltunk egy-egy packra, de mégsem mindig játszunk ezekkel. Ezért szeretném összeírni, hogy kinek mije van. A lista alapján így tudhatjuk, kiket kell ugrasztani mondjuk Run n Stunt-hoz vagy esetleg Roscoe street station-hoz vagy egyéb letölthető pályához. Segítsetek, hogy segíthessünk alapon ezen pályákon segíthetünk megszerezni a hiányzó grindeket is... Természetesen saját erőből, nem feltunkolva. :P 

Szólj hozzá!

Címkék: Crew

A bejegyzés trackback címe:

https://maxpayne3.blog.hu/api/trackback/id/tr735301568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása