Leírás

The past is a gaping hole. You try to run from it, but the more you run, the deeper, more terrible it grows behind you, its edges yawning at your heels. Your only chance is to turn around and face it. But it's like looking down into the grave of your love, or kissing the mouth of a gun, a bullet trembling in its dark nest, ready to blow your head off.

Clock

My little spider

Legend 1-5

2012.10.15. 13:19 Izzy Creed

Mi is a legend? És mit jelent? Most leírom nektek, hogyan válhattok legendává és hogy mivel is jár ez pontosan! Minden ilyen cikkemben 5 új legend rangot ismerhettek meg! Hogy miért csak ennyit? Mert a kezdetek kezdetén, mikor megjelent a játék, mindössze 5 legend létezett. Így kézenfekvő ötösével megmutatni.

Egy kis infó az elejére: A Multiplayer szekcióban és az Arzenal menü pontjaiban gyűjtött xp-vel növelhetjük rangunkat. Az első rang, amelyet a magunkénak tudhatunk a "KONG". - Ezt értelemszerűen Max kedvenc whiskys üvegén látható embléma után kaptuk szabadon. - Egy rangon belül 50 szint van. Miután megszereztük mind az 50 szintet, lehetőségünk van átlépni Legend rangba. Viszont ilyenkor minden fegyverünktől, pénzünktől és egyebektől megszabadítanak minket. Ismét a nulláról kell kezdenünk és onnan felküzdeni magunk a maximumig, ahol ismét Legendbe léphetük. Örök Payne körforgás... De persze hogy megérje folytatni a végtelenségig, minden legendhez jár egy új deathmatch karakter, egy titulus, egy embléma és picit több pénz.

Először is egy videó! Így válhattok legendává, illetve aki már váltott, annak ez már megszokott képsor:

Aztán lássuk az első 5 legendet! Bal oldalon olvashatjuk mindazt, amit kapunk a rangunkkal. (Patch, titulus, avatar és pénz.) Középen a már említett deathmatch karakterünk, Max új kinézettel. Jobb alsó sarokban pedig láthatjuk az új emblémánkat, mely innentől a nevünk mellett fog díszelegni.

Szólj hozzá!

Címkék: Legend

A bejegyzés trackback címe:

https://maxpayne3.blog.hu/api/trackback/id/tr84849563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása