Leírás

The past is a gaping hole. You try to run from it, but the more you run, the deeper, more terrible it grows behind you, its edges yawning at your heels. Your only chance is to turn around and face it. But it's like looking down into the grave of your love, or kissing the mouth of a gun, a bullet trembling in its dark nest, ready to blow your head off.

Clock

My little spider

Match reports

2012.11.15. 15:22 Izzy Creed

Nem nagyon tudtam eldönteni, hogy milyen posztba rakjam ezt a cikket. Mert lehet News, hiszen újdonság, de inkább Info, mert hosszútávra szól számunkra ez a bővítés. No de miről is van szó? Bevezetésre került egy új multi menüpont, a match reports, amiben megnézheted lejátszott meccseid egy elég vázlatos formában. Láthatod eredményeid, egyebek...

Íme az első kép, ami fogad minket, ha a lapunkon a multiplayer - match reports menübe lépünk.
Legfelül láthatunk pár képet a helyszínekről, alul egy kis ikonnal, ami azt mutatja, milyen játék módban játszottuk. Aztán ha ezek közül választunk, megkapjuk a térképet:

A jobb oldalon sárgán égő lángocska jelzi, hogy épp a forrópontok és killek oldala.

Bal oldalon látunk egy szép nagy oszlopot. Ez egy lejátszó. A piros pontok az ellenfelek ölései, a kékek a mieink. Ha elindítod a lejátszót, megmutatja, hol ki ölt és mivel. Egy felugró ablakocskában a gyilkos fegyver, és a gyilkos neve ugrik elénk. Közben a térképen nyilacskák jelennek meg, majd tűnnek el a gyilkost és áldozatát mutatva.

A térképen a forró pontokat is láthatunk. Minél közelebb van a meleg színekhez, - lásd zöld vagy sárga - annál több gyilkolás történt ezen súlypontokon. És persze van zoom funkciót is a térképünkhöz.

Középütt láthatunk egy immáron sárgán világító koponyát. Ez az oldal a fegyverek és az azokkal véghez vitt killek arányát mutatja. A diagram minden csúcsa egy fegyvert jelöl. Itt megnézheted, milyen fegyverekkel harcoltak az ellenfelek és hogy milyen erős ezek közt a te fegyvered. A fegyver körüli karika piros része az ellenfél kill aránya ezen fegyverrel, a kék pedig a miénk.

És a harmadik kis ikonhoz értünk. A pici sárga emberke nem más, mint a találatok aránya elosztva a testen. Ez nem olyan érdekes, de jó tudni. :P

Majd ezen szakasz alatt láthatjuk a csatában résztvevők neveit. (Az ellenfelek neveit itt nem rakom ki, nehogy sértődés legyen belőle.) Értelem szerűen a sorrend maga a végleges ranglista. Aztán a Crew neve, majd a játékos neve. Utána halál és ölés, majd az ezekért összesen bezsebelt XP.

Ismét csak alatta köznek a fegyverek. Kedvenc fegyver, Nemezis killek, vendetta elhárítások és a harcokban résztvevő fegyverek listája.

És legvégül a lap alján láthatjuk a meccs összesítését. Jobb oldalon az összes ölés, öngyilkosságok, fej- és test lövések, robbanással ölés (gránát, explosive burst, egyéb), kétkezes killek és asszisztálások száma. Bal oldalon pedig az összes gyűjtött XP és pénz. Ha a csíkokra viszed a kurzort, azt is megtudhatod, ennek hány százalékát kaptad te.

Azért szeretném megjegyezni, hogy ez itt mind szép és jó, de sajnos sok mindent nem mutat. Például az egyik mecset 5-en kezdtük el, de a végére csak ketten maradtunk. A lejátszó mutatja, de az alatta lévő rangsor már nem. Illetve ez nem mutat eleget a csalókról sem. Egyik játék során találtam egyet, épp próbálgatta a god modot és persze nem halt meg, akár hová lőttem, akármennyit. A jelenetről természetesen film is készült. Viszont ezen a staton semmi sem látszik a csalásból. Ezen még csiszolhatnának...

És ez itt a végszavam! Nézegessétek meg korábbi meccseiteket, ha tetszik.

Szólj hozzá!

Címkék: Info

A bejegyzés trackback címe:

https://maxpayne3.blog.hu/api/trackback/id/tr724907835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása