Leírás

The past is a gaping hole. You try to run from it, but the more you run, the deeper, more terrible it grows behind you, its edges yawning at your heels. Your only chance is to turn around and face it. But it's like looking down into the grave of your love, or kissing the mouth of a gun, a bullet trembling in its dark nest, ready to blow your head off.

Clock

My little spider

Multi játék

2012.11.09. 11:40 Izzy Creed

Játékok, avagy mi micsoda multiban. Könnyű lesz ezeket ismertetnem, hiszen nem most kezdtem az ipart. Sok mindent kipróbáltam már vagy épp unalomig ismételtem. Nézzétek el nekem, ha nem töltök túl sok időt az ecsetelgetésekkel...

Deathmatch, Team deathmatch

Egyetlen mondatban bele is tudom sűríteni mindazt, amit tudni érdemes ezekről: Csapatos vagy egyéni gyilkolás szervezetten vagy káoszban. Ennél többet nagyon nem is lehetne róla mondani. Csak annyit tudok ezekhez tanácsolni, hogy legyél minél könnyebb, sprintelj, ha nyílt terepre érsz és célozz pontosan. XD

Tipp: Már korábbi cikkemben írtam a könnyű felszerelés áldásairól. Itt tökéletesen alkalmazhatóak.

Gang Wars

12 különböző játékmód áll rendelkezésre, amiből a játék random választ 5-öt. Van csomagok célba juttatásától kezdve a területfoglaláson át a robbantásig minden. Vegyük át gyorsan mindet!

Warfare: Harc a hatalomért! Az a csapat nyer, akinél több a kill.

Showdown: Bandaháború. A kezdő érték itt nagyban függ a korábbi köröktől. Legtöbb killes csapat nyer.

Survivor: Újabb bandaháború. Mindkét csapat limitált élettel számol. A korábbi körök határozzák meg a  kezdőértéket, mely halálonként visszaszámol.

Takedown: Az egyik csapat egy játékosát megjelölik, akit meg kell ölni, vagy épp védeni, ha veletek van. Ha a célpont meghal, a gyilkos csapata nyer. Mindezt adott időn belül.

Last Stand: Játssz egyetlen élettel!

Short Fuse: Bomba élesítés vagy hatástalanítás kijelölt helyen. Ha a bomba felrobban, a bomba tulajdonosa nyeri a kört.

Delivery: Táskák leszállítása drop-off pontra. Az a csapat nyer, akinek több táskát sikerül célba juttatnia.

Grab: Mindössze két táska adott és ezeket kell a kijelölt helyre vinni. Az a csapat nyer, aki többet visz célba.

Turf Grab: Egyetlen kijelölt helyet kell elfoglalni és bevédeni. Az a csapat nyer, amelyik tovább birtokolja ezt az egy pontot.

Total Turf: Több területért folyó harc. Zsinórban 5 terület befoglalása vagy védése.

Siege: 3 terület elfoglalás  vagy védelme szoros egymás utánban. Ha a csapat befoglalja mind a 3-at, akkor nyer.

Passage: Amelyik csapat kifogy az életből, az veszít.

Tipp: Legyen egy vagy két loadout-od Spray és Multi-tool itemmel. Spray kellhet a terület foglalásokhoz, ugyanis megfelezi a foglalás idejét. Multi-tool pedig a bomba élesítés és hatástalanítás idejét felezi.

Payne Killer

Öld meg Max Payne-t vagy Passost, hogy a bőrükbe bújhass! Kicsit olyan ez, mint a Bárányok hallgatnak című filmben, nem? A cél itt viszont nem a kijutás. Hanem hogy te ölj a legtöbbet a főszereplők bőrében. Segítségedre lesz Max és Passos erős fegyverei, egy gránát fejenként és egy-egy fájdalomcsillapító is.

Tipp: Legyen nálad .38-as revolver vagy Bull és célozz fejre. Többre mész, mint mással. És ne szemből támadj az időlassítás végett. És vagy legyen nálad Burst Bubble vagy Pocket watch item.

Egyéb:

A többiről nagyon szót sem pazarolnék. A Large-ok nagyobb pályát ígérnek, a Hardcore-ok pedig keményebb játékot. Nincs térkép, barátok is kinyírhatnak, és vica-versa.

Szólj hozzá!

Címkék: Info

A bejegyzés trackback címe:

https://maxpayne3.blog.hu/api/trackback/id/tr924898511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása