Leírás

The past is a gaping hole. You try to run from it, but the more you run, the deeper, more terrible it grows behind you, its edges yawning at your heels. Your only chance is to turn around and face it. But it's like looking down into the grave of your love, or kissing the mouth of a gun, a bullet trembling in its dark nest, ready to blow your head off.

Clock

My little spider

Biztos recept a halálhoz

2012.11.09. 11:40 Izzy Creed

Holtbiztos taktika a multiplayer aratáshoz! Most leírom nektek mindazt, amit tanultam az elmúlt hónapokban! Elsőre kicsit tömörnek fog tűnni és lesz, amire csak legyintetek, hogy "de hisz ez hülyeség!", pedig nem az! XD Jólmegaszontam! Na de lássuk a legfontosabbakat.

Súlyozás

Mindenek előtt a súlyozásról beszélnék! Nem győzöm hangsúlyozni ennek a fontosságát! Ezt a loadout-nál láthatjátok az arzenálotok alatt. Akkor optimális, ha az első csík előtt vagytok súlyban. 4fő csoport van: Nehéz, közepes, könnyű és extra könnyű. Minden harci-stílus mást igényel. Vagy mégsem? Majd eldöntitek ti. Felvázolok pár verziót így rögtön, csak úgy példa képp. (Ezek a képek csak a súlyozást mutatják, ne másoljátok!)

Nehéz és közepes:

Ahogy azt alul is olvashatjátok, a regenerálódás és a kitartás nem az igazi. Pedig ezek elengedhetetlenek a jó harcosnak. (kitartást értsd: futás, sprint.)

Könnyű felszerelés:

Egyértelműen gyorsabb a regeneráció és a kitartásod is végtelen lett. De van ennél még könnyebb felszerelés is, amivel gyakran szembesülhettek a harctéren.

Extra könnyű:

Elég ijesztő elsőre. Ezzel szembenézni az ellenséggel. De a poén, hogy én ezt használom masszívan már vagy 6 legenden át és nem csalódtam benne. Ami a legjobb, hogy egy extra könnyű vagy könnyű felszerelés gond nélkül kenterbe vág egy nehéz felszerelésű játékost, aki a sisakot és a legnagyobb golyóállót is magára veszi. Hihetetlen? Pedig igaz!

Fegyverek

Továbbra is azt mondom, mindenki válassza, amelyik szimpatikus. Viszont mondok pár kombinációt, ami elég jól szuperál!

Az első a M10-es: Hogy miért? Nagy tűzerő és közelre nagy hatásfokú, főleg, ha párban használjuk Könnyű, gyors és nagyobb tárral biztosabb a harc végkifejlete.

Második nem más mint a PT92-es: Könnyű, bővített tárral 10 szinten 35töltény és hihetetlenül stabil fegyver. Örök kedvenc a pisztolyok közt. Önmagában, megduplázva vagy más fegyverrel megtoldva jó szolgálatot tehet.

A harmadik már neccesebb. .38 revolver. Kemény fegyver. Mindössze 6töltény fér a tárba, de olyan erővel küldi, hogy nagyobb távolságban is halálos. Tökéletes, ha egy extra könnyű felszerelésű illetővel futunk össze. Érdemes viszont párosítani egy másik vagy egy ugyanilyen revolverrel, esetleg más, több tölténnyel rendelkező pisztollyal.

Kiegészítők

Nem érdemes gránátot vagy egyéb hasonló dolgot magunknál tartani, hacsak nem épp olyan játékban játszunk, ahol nem árt, ha van Pl.: Gang wars.

Items

Próbáljunk nem túlzásokba esni! Attól, hogy 3 hely is van, ahova tehetjük őket, nem kell mind kitölteni! Elég egy Sneaky vagy max pluszban egy vampire fang, ha DM vagy TDM meccsre készülsz. Ha Gang Wars-ra, akkor pedig elég a Sneaky és egy spray (Turfs) vagy multi-tool (Short fuse). De ezeket is jobb két külön loadout-ba tenni, hogy ne nyomjon a latba feleslegesen.

Védelmi felszerelés

Mint azt mondottam volt, nem kell mindent magunkra vennünk, még ha ingünk is. Van olyan, hogy a kevesebb több. Az sem baj, ha

Burst

Súlya nincs, így mindegy, mit választasz. Viszont a legjobb DM, TDM játékosok mind ezekre szavaznak: Weapon dealer, Weapon double-dealer, Big dog és ha van lehetőség rá, akkor Deadly force. Hogy miért nincs a felsorolásban a  Sneaky vagy a Grounded? Mert a fentiek inkább agresszív támadásokhoz jók. Extra könnyű szetthez Deadly force vagy Big dog erősen ajánlott...

Oké, erről ennyit. Ha kérdésetek lenne, keressetek fel vagy biggyesszétek ide hozzászólás gyanánt. Próbálgassátok ki, amiket írtam, de aztán ne nyávogjatok, ha kicsapjátok a biztosítékot egyeseknél! XD

Szólj hozzá!

Címkék: Tippek

A bejegyzés trackback címe:

https://maxpayne3.blog.hu/api/trackback/id/tr914898510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása